Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.2
+10
alexum1
Mebby
Sneki
mile1
Aurra
Maka1
Ceke
Nero1
krofnica
feride
14 posters
Stranica 19 / 43.
Stranica 19 / 43. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Re: Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.2
svenja draga tako sam i ja govorila do prije 7 godina.sve ces ti to isto stizati nis se ne sekiraj.izludivat ce te djeca.pit ces leksice i kontati kako je dobro biti djevojka.SVENJA je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
Draga TREBA nisam čula taj izraz dugoooo,ali kako ti to sve stigneš. Ja kad čujem što sve žene rade pa stvarno ste virtuozi...
Mebby- Posts : 849
Nero1 je napisao/la:Sneki je napisao/la:
Ne znam vas , ali mene baš zanima kako će se Idžlal oprati od ovog ubistva .....
Naravno uff bee, ona sve gora i gora, uspjet ce sigurno da sapere ljagu, i vikati kođam kođam, puna je zla, yigit nek se pita otkud ovaj da je traži
Ja mislim da on neće ni znati da je ovaj lik tražio ..... Firat se debelo uvukao u govna sa Idžlal i ne preostaje mu ništa drugo nego da i ovo prikrije .... Zato mi se sve više gadi kada ga vidim ....Pokrivaće je ...dokle ...videćemo ....
Sneki- Posts : 1086
savas sta radis nazli kaze pusti me savas kaze stani gunes kaze reci ce mi ovaj put sta je sve uradio savas smiri se nazli kaze sve je zbog njega majka me je udarila mnogo sam ranjena savas kaze smiri se molim hajde da sednemo i pricamo moze
sevilaj sine ali kaze znam da je kasno ali mogu li sevilaj sta ti je sa licem sta se desilo da li si dobro ali kaze doobro sam sevilaj kaze ko je to uradio ali kaze ja sam to uradio mogu li da idem sada sevilaj kaze mnogo si mi nedostajao zelis da pricas hajde onda pricaj
savas kaze ne placi ne krivi sebe proci ce nazli kaze nije me slusala prvi put u zivotu sve je halukova krivica nije vise isto peri nista ne zna sada razumes zasto sam sama niko me ne razume savas kaze sta god zelis ja cu ti pomoci nista nece ostati reci ces da si nasla oca a znas kako je haluk agresivan zar ne ako zelis nesto da kaze reci ako ne razmisli jos jednom
sevilaj sine ali kaze znam da je kasno ali mogu li sevilaj sta ti je sa licem sta se desilo da li si dobro ali kaze doobro sam sevilaj kaze ko je to uradio ali kaze ja sam to uradio mogu li da idem sada sevilaj kaze mnogo si mi nedostajao zelis da pricas hajde onda pricaj
savas kaze ne placi ne krivi sebe proci ce nazli kaze nije me slusala prvi put u zivotu sve je halukova krivica nije vise isto peri nista ne zna sada razumes zasto sam sama niko me ne razume savas kaze sta god zelis ja cu ti pomoci nista nece ostati reci ces da si nasla oca a znas kako je haluk agresivan zar ne ako zelis nesto da kaze reci ako ne razmisli jos jednom
Ceke- Posts : 980
temperatura kasalj evo djevojcica ne prestaje kasljati.bas mi je zao a bebac jutros nije htio hodati.sve vice kako me bovi noga.ispametili me.tacno sam za ludarealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
pazi i mazi dječicu Mebby, super je dok su pokraj tebe. Mene moja kčer zove danas iz Zg i ima tem. odmah sam htjela u auto pa da je njegujem. Miš moj
to se jos ne zna sta je ona imala tacno sa halukom taj deo price nije ispricanalexum1 je napisao/la:Ceke je napisao/la:melisa dosla sam zato sto si ti zeleo ti gubis kontrolu haluk kaze izvini budimo opet kao pre molim te melisa kaze ne znam haluk kazi mi zasto si dosla melisa kaze po ogrlicu..haluk on ti je to dao zar ne..ne zelim da te on dotice ne zelim to molim te melisa dobro ne radi to ne radi haluk kaze zelis ogrlicu ovo je kljuc ogrlica je tamo zelis je dobro uzmi budimo kao pre i uzmi onda sta hoces sta zelis bice tvoje (bolesni halukkkkkkkkkkkkkkk)
dobro Hali+uk je stvarno bolestan, ali koji problem ima ova Melisa majketi
nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
Ceke je napisao/la:nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
ma jok
alexum1- Posts : 880
Sneki je napisao/la:Nero1 je napisao/la:Sneki je napisao/la:
Ne znam vas , ali mene baš zanima kako će se Idžlal oprati od ovog ubistva .....
Naravno uff bee, ona sve gora i gora, uspjet ce sigurno da sapere ljagu, i vikati kođam kođam, puna je zla, yigit nek se pita otkud ovaj da je traži
Ja mislim da on neće ni znati da je ovaj lik tražio ..... Firat se debelo uvukao u govna sa Idžlal i ne preostaje mu ništa drugo nego da i ovo prikrije .... Zato mi se sve više gadi kada ga vidim ....Pokrivaće je ...dokle ...videćemo ....
ZATO SE MENI ZGADIO VEĆ KAD JE UKRAO NUR TELEFON IZ TORBICE JER GA VJEŠTICA TRAŽILA... A JEDNA I POL EPIZODA MALO LJUBAVI A IZA TOGA YIGIT JOŠ GORI NEGO JE BIO.....
SVENJA- Posts : 688
valjda nece nikom smetati.pa to je par postova.znaci trebe serije se ovdje komentarisu.jel tako il sam ja nesto pogresno skontala.kara sevda jel ovdje se komentariseCeke je napisao/la:nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
Mebby je napisao/la:temperatura kasalj evo djevojcica ne prestaje kasljati.bas mi je zao a bebac jutros nije htio hodati.sve vice kako me bovi noga.ispametili me.tacno sam za ludarealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
pazi i mazi dječicu Mebby, super je dok su pokraj tebe. Mene moja kčer zove danas iz Zg i ima tem. odmah sam htjela u auto pa da je njegujem. Miš moj
nisi nisi sve se izdrži , ali ostavlja trajne posljedice
mile i alexum i maka prate i ja zbog njih prevodim..ja bih ovde kara sevdu ne znam sta drugi misleMebby je napisao/la:valjda nece nikom smetati.pa to je par postova.znaci trebe serije se ovdje komentarisu.jel tako il sam ja nesto pogresno skontala.kara sevda jel ovdje se komentariseCeke je napisao/la:nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
pratim ja pisi ti pisi
Maka1- Posts : 402
Melisa ima traume iz djetinjstva kao i haluk i obadvoje su bolesnici za ludaru i evo im dva nadrka
mile1- Posts : 1201
alexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:temperatura kasalj evo djevojcica ne prestaje kasljati.bas mi je zao a bebac jutros nije htio hodati.sve vice kako me bovi noga.ispametili me.tacno sam za ludarealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
nisi nisi sve se izdrži , ali ostavlja trajne posljedice [/quote
JAO ŽENE DIVNE STE .....ali to je to
Ceke je napisao/la:mile i alexum i maka prate i ja zbog njih prevodim..ja bih ovde kara sevdu ne znam sta drugi misleMebby je napisao/la:valjda nece nikom smetati.pa to je par postova.znaci trebe serije se ovdje komentarisu.jel tako il sam ja nesto pogresno skontala.kara sevda jel ovdje se komentariseCeke je napisao/la:nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
ja sam se jučer izjasnila za ovdje i ti ceke a ostale ??????????
zdravlje mi je omer bey vec narusio. Nema nesto nerinih kobasica il je sramota postaviti za nas uspaljenusealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:temperatura kasalj evo djevojcica ne prestaje kasljati.bas mi je zao a bebac jutros nije htio hodati.sve vice kako me bovi noga.ispametili me.tacno sam za ludarealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
KUD SVI TU I MSLI MUJO MISLIN JACeke je napisao/la:mile i alexum i maka prate i ja zbog njih prevodim..ja bih ovde kara sevdu ne znam sta drugi misleMebby je napisao/la:valjda nece nikom smetati.pa to je par postova.znaci trebe serije se ovdje komentarisu.jel tako il sam ja nesto pogresno skontala.kara sevda jel ovdje se komentariseCeke je napisao/la:nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
Sneki je napisao/la:Nero1 je napisao/la:Sneki je napisao/la:
Zbunila me prva slika a to je Fikret , ma pokvario se maksimalno čovječe, a ovome mazu oci, pa zar yita toliko ludom prave, a i zar se ne pita sta ce on jos uvijek visi kod njih u kuci ufff starog pištoljđiju ce maknuti i niko nece saznati, kako se ove zjake ne nadu u blizini i ne vide, nema ih kad treba da budu tu
Nero1- Posts : 1826
BOJI SE NERO DA NAS I OVAJ FORUM IZBACI KO TABANKO KUD CEMO ONDA JADNEMebby je napisao/la:zdravlje mi je omer bey vec narusio. Nema nesto nerinih kobasica il je sramota postaviti za nas uspalwjenusealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:temperatura kasalj evo djevojcica ne prestaje kasljati.bas mi je zao a bebac jutros nije htio hodati.sve vice kako me bovi noga.ispametili me.tacno sam za ludarealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
A NIJE MI JASNO ZASTO ON NJU TRAZI I ZYSTO ONA NJEG UPUCANero1 je napisao/la:Sneki je napisao/la:Nero1 je napisao/la:Sneki je napisao/la:
Zbunila me prva slika a to je Fikret , ma pokvario se maksimalno čovječe, a ovome mazu oci, pa zar yita toliko ludom prave, a i zar se ne pita sta ce on jos uvijek visi kod njih u kuci ufff starog pištoljđiju ce maknuti i niko nece saznati, kako se ove zjake ne nadu u blizini i ne vide, nema ih kad treba da budu tu
ovdje naravno nemoj da kvarimo tradiciju.ko ce se saltati tamo vamo.vako imamo 5 u 1 i super nam.jos nam ceke prevede fragije ako koja sta drugo gleda i nama superalexum1 je napisao/la:Ceke je napisao/la:mile i alexum i maka prate i ja zbog njih prevodim..ja bih ovde kara sevdu ne znam sta drugi misleMebby je napisao/la:valjda nece nikom smetati.pa to je par postova.znaci trebe serije se ovdje komentarisu.jel tako il sam ja nesto pogresno skontala.kara sevda jel ovdje se komentariseCeke je napisao/la:nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
ja sam se jučer izjasnila za ovdje i ti ceke a ostale ??????????
Mebby je napisao/la:zdravlje mi je omer bey vec narusio. Nema nesto nerinih kobasica il je sramota postaviti za nas uspaljenusealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:temperatura kasalj evo djevojcica ne prestaje kasljati.bas mi je zao a bebac jutros nije htio hodati.sve vice kako me bovi noga.ispametili me.tacno sam za ludarealexum1 je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
baš nešto se škrtari na tim kobasicama u zadnje vrijeme, znam nije još bila svinjokolja ali ima valjda nekih zaliha od prošle god. Uspaljenice ne gledaju kvalitetu več kvantitetu.
selin kaze stani nazli rekla sam nazli kaze sta zelis selin kaze jesi svesna sta si uradila nazli majka me je udarila ti to nisi primetila selin kaze ti si to zasluzila ako umesas peri u ovo videces ti nazli kaze bas sam se uplasila..(smara nazli vise) peri cuje i kaze tata
mile1 je napisao/la:KUD SVI TU I MSLI MUJO MISLIN JACeke je napisao/la:mile i alexum i maka prate i ja zbog njih prevodim..ja bih ovde kara sevdu ne znam sta drugi misleMebby je napisao/la:valjda nece nikom smetati.pa to je par postova.znaci trebe serije se ovdje komentarisu.jel tako il sam ja nesto pogresno skontala.kara sevda jel ovdje se komentariseCeke je napisao/la:nadam se da nije problem sto se ovde prevodi serija gunesine kceri
DJEVOJKE JA SAM SINOĆ VEĆ PITALA, ALI VIŠE KONKRETNIH ODGOVORA NIJE BILO.
NEKAKO MI SE ČINI DA BI BILO DOBRO DA SVE KOJE PRATIMO TU SERIJU GLEDAMO ZAJEDNO, DISKUTIRAMO, ŠALIMO SE I SVE ŠTO IDE UZ TO...TAMO DJEVOJKE VEĆ ORGANIZIRAJU ILI INFORMIRAJU TKO ĆE PREVODITI...I SLIČNO... A OPET NAUČILE SMO SE PRATITI VIŠE SERIJA OVDJE....ALI NEBI VOLJELA DA SKAČEMO MALO TAMO MALO OVDJE.... ZATO ODLUČITE VI DRAGE MOJE ISKUSNIJE DAME...KOJE STE SE VEĆ SIGURNO NALAZILE U TAKVOJ DILEMI....
GDJE NAM JE KROFNICA!??
idzi reci mi ahmet istinu je li nesreca ili ti je haluk zbog mene nesto uradio ahmet kaze nesreca ne postoji nista drugo a sestro ti to prihvati vise rana kaze ako se nesto desi ahmet kaze sestro rana kaze ostavicu vas sam indzi kaze sve je zbog mene ahmet kaze nisi ti kriva..idzi da nisi rekao to ovo se ne bi desilo ahmet kaze molim te idzi kaze ahmet vidi ne mogu da podnesem da ti se nesto desi stvarno ne mogu
a ljudi krofnice ni sinoc nema a ni sada
ivana nedostaje bas
ivana nedostaje bas
Stranica 19 / 43. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Similar topics
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.4
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.5
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.6
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.7