Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.2
+10
alexum1
Mebby
Sneki
mile1
Aurra
Maka1
Ceke
Nero1
krofnica
feride
14 posters
Stranica 18 / 43.
Stranica 18 / 43. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Re: Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.2
da,da 20.SVENJA je napisao/la:6.5. NAVRŠILA 26, A TI ja shvatila oko dvadesetak.... neznam da li postoji mogućnost samo odgovoriti bez da sve kopiramo?!Ceke je napisao/la:Kako Maka kaze u nasim srcima ima mesto za sve njih,pa sto bi se ljutile sve mi delimo :)Maka1 je napisao/la:Nasa ljubav je velika ima mesto za sve njihh :DSVENJA je napisao/la:CEKE ZLATO SI BRŽA SI OD MENE (I MLAĐA) NE STIGNEM NI SVE PROČITATI, ONA ME ZBUNE NAŠE PRIJATELJICE KOJE OČITO NEŠTO DRUGO GLEDAJU... LUD ZBUNJENOG, KOJE SMO MI ŠAROLIKO DRUŠTVO....ALI NAJVAŽNIJE DA SE SLAŽEMO, RAZUMIJEMO I VOLIMO...NISMO SE NITI JEDNOM POSVAĐALE RADI MUŠKARCA KOJEG VOLIMO ILI JE TO ZATO JER VOLIMO VIŠE NJIH U ISTO VRIJEME
Bas me zanima kolko si starija od mene,ako nije tajna
Ceke- Posts : 980
SVENJA je napisao/la:CEKE ZLATO SI BRŽA SI OD MENE (I MLAĐA) NE STIGNEM NI SVE PROČITATI, ONA ME ZBUNE NAŠE PRIJATELJICE KOJE OČITO NEŠTO DRUGO GLEDAJU... LUD ZBUNJENOG, KOJE SMO MI ŠAROLIKO DRUŠTVO....ALI NAJVAŽNIJE DA SE SLAŽEMO, RAZUMIJEMO I VOLIMO...NISMO SE NITI JEDNOM POSVAĐALE RADI MUŠKARCA KOJEG VOLIMO ILI JE TO ZATO JER VOLIMO VIŠE NJIH U ISTO VRIJEME
Mebby- Posts : 849
nazli gde je haluk mora da pricamo.. gunes sta ima haluk sa ovom pricom nazli ja sam videla tatu..gunes kaze znam nazli i znam zasto je dosao ali ovo neces raditi jel te sreo nazli kaze ne ja sam ga nasla gunes kaze neces vidjati tog coveka nazli kaze molim te da saslusas prihvatio je halukovu ponudu ali se kaje haluk preti njemu da nas ne vidja da li bi odustao od nas..gunes kada ste se sreli nazli danas gunes kaze neces vise vidjati nazli uradi sta hoces ali ja cu ga vidjati gunes kaze ne
jadno djete dobi šamarčinu
alexum1- Posts : 880
Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
gunes kaze izvini mnogo izvini nazli zao mi je stani ne idi preklinjem te slusaj me ne idi
Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
Draga TREBA nisam čula taj izraz dugoooo,ali kako ti to sve stigneš. Ja kad čujem što sve žene rade pa stvarno ste virtuozi...
SVENJA- Posts : 688
Pozdrav meby, samo ti oko djece to je najbitnije da su dobro
Nero1- Posts : 1826
Nero1 je napisao/la:Pozdrav meby, samo ti oko djece to je najbitnije da su dobro
Nero nikako da se naviknem na tvoj avatar ali važno da si ti meni vesela i prpošna
ali kaze sta ima zar mi neces reci sto smo ovde emre kaze ti reci zasto si poljubio selin..nemoj da porices i da govoris da je laz video sam svojim ocima video sam cd zar ces poreci reci ces da je sala ali kaze necu reci emre nije laz ali kaze nije laz nije montaza sve je istina emre kaze to si mi uradio
Ne znam vas , ali mene baš zanima kako će se Idžlal oprati od ovog ubistva .....
Sneki- Posts : 1086
emre zasto si to uradio zar je to prijateljtvo zar ali kaze selin nije nista kriva,,nisam hteo da bude ovako hteo sam da ti kazem ja bih ti doneo taj cd ali nisam mogao..nisam mogao emre kaze govoris laz ali kaze i ja je volim volim je zaljubljen sam zaljubljen sam emre kaze ne mozes da je volis ne mozes ne mozes ne volis je ne mozes da je volis ti ne mozes brate ali kaze selin nista nije kriva emre kaze ti si gotov videces ali je gotov
Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
pazi i mazi dječicu Mebby, super je dok su pokraj tebe. Mene moja kčer zove danas iz Zg i ima tem. odmah sam htjela u auto pa da je njegujem. Miš moj
SVENJA je napisao/la:Nero1 je napisao/la:Pozdrav meby, samo ti oko djece to je najbitnije da su dobro
Nero nikako da se naviknem na tvoj avatar ali važno da si ti meni vesela i prpošna
Dobro draga ako neuspijes Vratit cu onaj stari ... samo reci
Nero1 je napisao/la:
Obožavam viceve sa Bosancima ...... da se ne ljute .... ali su ubedljivo najbolji ...
Sneki- Posts : 1086
selin kaze majko gunes nazli je otisla nisam mogla da je zaustavim selin da udjemo unutra gunes kaze sta sam uradila nesto veoma lose..rekla je da zeli da ide kod oca selin kaze ne brini vraticu nazli on nas vice nece videte nece gunes kaze cuti molim te selin kaze nije te hteo reci gunes kaze sta govoris selin kaze ne brini nazli i peri nece prevariti gunes kaze idi nadji nazli i dovedi je kuci selin kaze ne placi
Sneki je napisao/la:Nero1 je napisao/la:
Obožavam viceve sa Bosancima ...... da se ne ljute .... ali su ubedljivo najbolji ...
Ma nađemo se svi u njima
Ovaj emre mora da je na nekim drogama
mile1- Posts : 1201
mile1 je napisao/la:Ovaj emre mora da je na nekim drogama
hahahaha je Mile on i je kao bivši narkoman pa se sada malo počastio
melisa dosla sam zato sto si ti zeleo ti gubis kontrolu haluk kaze izvini budimo opet kao pre molim te melisa kaze ne znam haluk kazi mi zasto si dosla melisa kaze po ogrlicu..haluk on ti je to dao zar ne..ne zelim da te on dotice ne zelim to molim te melisa dobro ne radi to ne radi haluk kaze zelis ogrlicu ovo je kljuc ogrlica je tamo zelis je dobro uzmi budimo kao pre i uzmi onda sta hoces sta zelis bice tvoje (bolesni halukkkkkkkkkkkkkkk)
Sneki je napisao/la:
Ne znam vas , ali mene baš zanima kako će se Idžlal oprati od ovog ubistva .....
Naravno uff bee, ona sve gora i gora, uspjet ce sigurno da sapere ljagu, i vikati kođam kođam, puna je zla, yigit nek se pita otkud ovaj da je traži
Ovaj haluk boze moj bolest ziva
mile1- Posts : 1201
Ceke je napisao/la:melisa dosla sam zato sto si ti zeleo ti gubis kontrolu haluk kaze izvini budimo opet kao pre molim te melisa kaze ne znam haluk kazi mi zasto si dosla melisa kaze po ogrlicu..haluk on ti je to dao zar ne..ne zelim da te on dotice ne zelim to molim te melisa dobro ne radi to ne radi haluk kaze zelis ogrlicu ovo je kljuc ogrlica je tamo zelis je dobro uzmi budimo kao pre i uzmi onda sta hoces sta zelis bice tvoje (bolesni halukkkkkkkkkkkkkkk)
dobro Hali+uk je stvarno bolestan, ali koji problem ima ova Melisa majketi
svenja draga tako sam i ja govorila do prije 7 godina.sve ces ti to isto stizati nis se ne sekiraj.izludivat ce te djeca.pit ces leksice i kontati kako je dobro biti djevojka.SVENJA je napisao/la:Mebby je napisao/la:Pozdrav za sve trebe.evo i mene.nesto djeca bolesna pa vazda letim od jednog do drugog.jebada
Draga TREBA nisam čula taj izraz dugoooo,ali kako ti to sve stigneš. Ja kad čujem što sve žene rade pa stvarno ste virtuozi...
Stranica 18 / 43. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43
Similar topics
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.8
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.9
» Asla vazgecmem-Nikad ne odustajem vol.1
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.3
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.9
» Asla vazgecmem-Nikad ne odustajem vol.1
» Asla vazgecmem - Nikad ne odustajem vol.3