Kara Para Ask vol.2
+23
martasek75
Semmy
Aurra
mile1
Ritaa
Nero1
viki
Tifany
Vila
tamarica
Evka1
Aki56
maya12
viera
bela7
Petra
*Nina*
Cvete
Elif1
ina70
maja1961
Tina35
feride
27 posters
Stranica 10 / 41.
Stranica 10 / 41. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41
Re: Kara Para Ask vol.2
Da ,Turska je konzervativna zemlja, ali zivot je jedan, ljubav se ima ili nema , a sve se daje za nju kad je ima.... I mislim ako je tako resenja ce se naci... Veruj u ljubav
maja1961- Posts : 166
Cvete je napisao/la:tamarica je napisao/la:Vidim i on fura koznu jaknu
Dopao se njemu Omer, verujem da bi opet htio biti u njegovoj kozi.
ako već ne može biti u omerovoj koži, može u omerovoj kožnoj jakni
drago mi je više od svega što je za tu ulogu dobio jednu internacionalnu angradu a za drugu je nominiran
što kažu sad silni stručnjaci ? ta uloga mu je navodno promašaj u karijeri
stvarno pravi promašaj...očeš od toga da se on promijenio do toga da na sve strane padaju nagrade
Elif1- Posts : 1900
Aaaaaaaaaaaa, Vikice kućo stara ,
kako ćemo ti i ja sa ovom tehnikom
Aki56- Posts : 291
Elif1 je napisao/la:feride je napisao/la:
jedna od najljepših slika
prelijepi su bili na vjenčanju
Ovo ko me ubedi da nije rl....da vo nisu Entu,zagrljeni i zaljubljeni,castim ga picem u obliznjem lokalu
tamarica- Posts : 1111
**Petra.. je napisao/la:
Njemu je stvarno deformisana donja vilica,nekad je to izraženo nekad ne,valjda kako se slika...Al nema veze može proći!!!
ako ,ja cu ga takvog deformisanog,meni ne smeta
maja1961 je napisao/la:feride je napisao/la:
kako ne ponoviti ovu sliku... Srecni zajedno... daj boze i u RL zauvek....
ne znam da li se secate kako su najavili finale serije Vencanje Tube i Engina u turskim medijima. / a ruskinje su bukvalno shvatile : vencanje tube i engina
lagano krecemo u napad,na stare brojke....
In total there are 30 users online :: 13 Registered, 0 Hidden and 17 Guests
Most users ever online was 38 on Thu Oct 08, 2015 9:15 pm
Registered Users: **Petra.., Aki56, BILJANA METIKOŠ, Cvete, Elif1, Evka1, feride, IrenaM, iva ivana, maja1961, Nero1, tamarica, viera
In total there are 30 users online :: 13 Registered, 0 Hidden and 17 Guests
Most users ever online was 38 on Thu Oct 08, 2015 9:15 pm
Registered Users: **Petra.., Aki56, BILJANA METIKOŠ, Cvete, Elif1, Evka1, feride, IrenaM, iva ivana, maja1961, Nero1, tamarica, viera
Elif1 je napisao/la:Cvete je napisao/la:tamarica je napisao/la:Vidim i on fura koznu jaknu
Dopao se njemu Omer, verujem da bi opet htio biti u njegovoj kozi.
ako već ne može biti u omerovoj koži, može u omerovoj kožnoj jakni
drago mi je više od svega što je za tu ulogu dobio jednu internacionalnu angradu a za drugu je nominiran
što kažu sad silni stručnjaci ? ta uloga mu je navodno promašaj u karijeri
stvarno pravi promašaj...očeš od toga da se on promijenio do toga da na sve strane padaju nagrade
..................
Da stalno se ponavlja kako KPA i Omer su neka fleka u njegovoj glumackoj karieri. Ali on je glumac i uloge bi trebalo biti razliciti. A on bas bira razlicite uloge. Nije ukalupljen. I Tuba je takva kao glumica. I meni je drago sto je dobio Seul i ovu nominaciju bas sa ovom ulogom.
Cvete- Posts : 336
ne znam da li se secate kako su najavili finale serije Vencanje Tube i Engina u turskim medijima. / a ruskinje su bukvalno shvatile : vencanje tube i engina [/quote]
I ja sam tako shvatila, ipak su oni zvanicna institucija...i ja od tada verujem:turpijica:
I ja sam tako shvatila, ipak su oni zvanicna institucija...i ja od tada verujem:turpijica:
Aki56 je napisao/la:Aaaaaaaaaaaa, Vikice kućo stara ,
Aki moj...bas.me tehnika hebe...inace nije tesko...u klipove i gifove se ne diram hahahaha
viki- Posts : 151
ako ,ja cu ga takvog deformisanog,meni ne smeta [/quote]
----------------------------------------------------------------------------------------
Jeli ti ono danas spomenu da si zaradila 145 E....aj preporuči i mene!!
Petra- Posts : 105
tamarica je napisao/la:ne znam da li se secate kako su najavili finale serije Vencanje Tube i Engina u turskim medijima. / a ruskinje su bukvalno shvatile : vencanje tube i engina
I ja sam tako shvatila, ipak su oni zvanicna institucija...i ja od tada verujem:turpijica: [/quote]
Pa na ovoj fotografii gore ko da je nivno licno vencanje. Ja mislim da su se oni simbolicno i vencali. Onako u dusi. jednom i zauvek.
Cvete- Posts : 336
Da ponovimo Belissima....
----------------------------------------------------------------------------------------**Petra.. je napisao/la:
ako ,ja cu ga takvog deformisanog,meni ne smeta
Jeli ti ono danas spomenu da si zaradila 145 E....aj preporuči i mene!!
Pa ne mogu canim ,na mene se muz jos uvek pali,kaze da sam riba......ili je mozda on kesa,pa mu se ja cinim riba
[/quote]
Vidim da nisam jedina, fali mi još Mirica da se puno ne brukam , a ti se dobro pripremila za Brku !viki je napisao/la:Aki56 je napisao/la:Aaaaaaaaaaaa, Vikice kućo stara ,
Aki moj...bas.me tehnika hebe...inace nije tesko...u klipove i gifove se ne diram hahahaha
Potis Sirena, ko će joj odoleti ???
kako ne ponoviti ovu sliku... Srecni zajedno... daj boze i u RL zauvek.... [/quote
AMEN. ... aj ja ta myslím
AMEN. ... aj ja ta myslím
viera- Posts : 291
Cvete je napisao/la:tamarica je napisao/la:ne znam da li se secate kako su najavili finale serije Vencanje Tube i Engina u turskim medijima. / a ruskinje su bukvalno shvatile : vencanje tube i engina
Pa na ovoj fotografii gore ko da je nivno licno vencanje. Ja mislim da su se oni simbolicno i vencali. Onako u dusi. jednom i zauvek. [/quote]
Tina35- Posts : 114
Nina respect !!!!! Pregledala sam 20 puta!!!!
Molim neku curu koja barata sa ovim forumom da se otvori stranica kao što imamo za gifove,da tu stavimo ovaj video i sve koje napravi Nina ,a i ostale koje nam se sviđaju da imamo na jednom mjestu!!!Hvala!!![/quote]
Može petra nek se dogovorimo
Molim neku curu koja barata sa ovim forumom da se otvori stranica kao što imamo za gifove,da tu stavimo ovaj video i sve koje napravi Nina ,a i ostale koje nam se sviđaju da imamo na jednom mjestu!!!Hvala!!![/quote]
Može petra nek se dogovorimo
feride- Posts : 1075
Cvete je napisao/la:tamarica je napisao/la:ne znam da li se secate kako su najavili finale serije Vencanje Tube i Engina u turskim medijima. / a ruskinje su bukvalno shvatile : vencanje tube i engina
I ja to isto tako gledam,oni su se na toj ceremoniji jedno drugom zavetovali,do kraja .....i to se vidi i po facama glumaca,pelo,arda,asli itd.....to nije bilo veza sa Elmerima
Pa na ovoj fotografii gore ko da je nivno licno vencanje. Ja mislim da su se oni simbolicno i vencali. Onako u dusi. jednom i zauvek. [/quote]
Post by tamarica Today at 8:12 pm
Ne zelim daponavljam slike jel su velike ali predivna Tuba i ne mogu svaki put kad vidim tu prekrasnu kao iz bajke grivu da ne zasuzim,majke mi....sve je ok promena ali ona gas bas radikalno promeni sad.png
-------------------------
Ona je izuzetno hrabra žena, spremna na promjene. Fura svoj film i baš je briga!
A, sigurna sam da je i Omer takav! Ma ne može njih spriječiti nikakva konzervativna turska klima. Ne može pravu ljubav ništa i nitko zaustaviti, ona ima svoj tijek i ruši (polako, ali sigurno) sve prepreke! Ako je to zbilja TO, ni oni tu ne mogu ništa!!!
Aki, mila, pozdravljam te i drago mi je znati da porodične probleme polako rješavaš!
Ma, bile mi pune radosti sve... i stare i nove!
Ne zelim daponavljam slike jel su velike ali predivna Tuba i ne mogu svaki put kad vidim tu prekrasnu kao iz bajke grivu da ne zasuzim,majke mi....sve je ok promena ali ona gas bas radikalno promeni sad.png
-------------------------
Ona je izuzetno hrabra žena, spremna na promjene. Fura svoj film i baš je briga!
A, sigurna sam da je i Omer takav! Ma ne može njih spriječiti nikakva konzervativna turska klima. Ne može pravu ljubav ništa i nitko zaustaviti, ona ima svoj tijek i ruši (polako, ali sigurno) sve prepreke! Ako je to zbilja TO, ni oni tu ne mogu ništa!!!
Aki, mila, pozdravljam te i drago mi je znati da porodične probleme polako rješavaš!
Ma, bile mi pune radosti sve... i stare i nove!
bela7- Posts : 725
I ja to isto tako gledam,oni su se na toj ceremoniji jedno drugom zavetovali,do kraja .....i to se vidi i po facama glumaca,pelo,arda,asli itd.....to nije bilo veza sa Elmerima
[/quote]
feride- Posts : 1075
O boze ,bezim , imam sta raditi, ljubim vas, volim i zelim laku noc najbolja ekipo.
P.S. da liste nekad pomislile a ako je ipak bilo istinsko vencanje?
P.S. da liste nekad pomislile a ako je ipak bilo istinsko vencanje?
**Petra.. je napisao/la:
Njemu je stvarno deformisana donja vilica,nekad je to izraženo nekad ne,valjda kako se slika...Al nema veze može proći!!!
petra ti sve znaš o bambiju
već sam htjela pitati tko mu je naravnao glavu da ima pokrpane usnice i udubinu na čelu
vilicu ima malo veću, no meni više upada u oči njegova donja usnica
imam osjećaj da su ga loše pokrpali pa da povremeno uopće ne može upravljati ustima
čitala sam da je kao dijete pao...da li je to od toga pada ili je nekome prošao kroz šake?
možda mužu one udate
Elif1- Posts : 1900
[/quote]tamarica je napisao/la:Cvete je napisao/la:tamarica je napisao/la:ne znam da li se secate kako su najavili finale serije Vencanje Tube i Engina u turskim medijima. / a ruskinje su bukvalno shvatile : vencanje tube i engina
Pa na ovoj fotografii gore ko da je nivno licno vencanje. Ja mislim da su se oni simbolicno i vencali. Onako u dusi. jednom i zauvek.
-----
I ja sam to baš tako shvatila... baš tako i nikako drugačije: TI MOJ, A JA TVOJA, ZBILJA, ZAUVIJEK! Nisu važni papiri, važno je kome ti iznutra, onako istinski, kažeš da... EVET!
bela7- Posts : 725
Uživajte drage moje, moram vas napustiti imam puno obaveza da odradim do subote...
Virnuću i javiti se.
Virnuću i javiti se.
evo samo da vam postavim,oborili smo rekord danas